Cím: Debrecen, Móricz Zsigmond körút 22. | Mobil: +36 30 405 1798 | Nyitva tartás: 0-24|medhotel@reof.hu
Mély alvás, magas életszínvonal 2017-02-10T09:14:00+00:00

Horkolás, a néma kór!

Horkolásmentes alvás, a hosszú élet titka!

Horkol? Másodpercekig nem vesz levegőt? Fáradtan ébred? Nappal ülve alszik?

Tudta, hogy az alvás során jelentkező horkolás, fulladás vagy légzéskimaradás nemcsak környezete életét keseríti meg, hanem az Ön életét is megrövidítheti?

Életünk kb. egyharmad részét töltjük alvással, és az emberek legalább 2/3-a szenved alvászavarban.

A család/környezet számára éjszaka talán az egyik legidegesítőbb dolog a hangos, akár minden testhelyzetben jelentkező horkolás, de még ennél is rémisztőbb az alvás során jelentkező fulladás, légzéskimaradás.

A horkolás lehet jóindulatú, de a légutak elzáródásával és a test oxigéncsökkenésével járó alvási apnoe szindróma észrevétlenül, némán károsíthatja szervezetünket.

Érdekel az alváselemzés

Életünk kb. egyharmad részét alvással töltjük.

Ha horkol, légzéskimaradása van, reggel fáradtan ébred, állandó fejfájás gyötri, vérnyomása nagyon nehezen beállítható, vagy nappali aluszékonyságot, krónikus fáradékonyságot, koncentrációcsökkenést tapasztal, jelentkezzen alvásvizsgálatra, mellyel megelőzheti az olyan súlyos betegségek kialakulását, mint az érelmeszesedés, szívritmuszavar, infarktus, vagy stroke.

Alvásvizsgálat során éjszaka, alvás közben, hordozható műszer segítségével figyeljük az alvászavarban szenvedő betegek paramétereit, beleértve a légzést, a horkolást, a szívritmust, a test oxigén ellátottságát, és a testpozíciót.

A műszer segítségével ki tudjuk szűrni a kezelést igénylő, alvásfüggő légzészavarban, vagy más néven alvás során jelentkező légút elzáródásban szenvedő betegeket, és időben elkezdhető kezelésük.

Csak egyetlen éjszaka! Végeztessen alvásvizsgálatot nálunk, a Med-Hotel-ben, a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában, és klinikai tapasztalattal rendelkező orvosaink segítségével előzze meg alvászavarát, mert a nyugodt és jó minőségű alvás a hosszú élet titka.

Kérjen időpontot vizsgálatra napokon belül!

Mostantól, itt Debrecenben is, a több hónapos várakozási időt lerövidítve, a szűrővizsgálatra alkalmas készülék segítségével napokon belül el tudjuk végezni a vizsgálatot, és ki tudjuk szűrni azokat a betegeket, akik ténylegesen további kezelést, terápiát igényelnek.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Ellenőrző kód